Unicyclist Community

Unicyclist Community (http://www.unicyclist.com/forums/index.php)
-   Test (http://www.unicyclist.com/forums/forumdisplay.php?f=17)
-   -   test (http://www.unicyclist.com/forums/showthread.php?t=21613)

hhenaff 2002-11-12 12:22 PM

test
 
Salut, ceci est un esssaissssss !


Forum de monocyclistes français

http://perso.wanadoo.fr/henaff/MiniLucFrehel.jpg

A++
Hervé:)

hhenaff 2002-11-12 01:03 PM

http://www.unicyclist.com/gallery/albun91/aab

hhenaff 2002-11-12 01:18 PM

I can't get with IMG tags ... ?
Help

phil 2002-11-18 04:36 PM

To stick a picture in you want the "IMG" button above.

It comes out a bit like this...
[ IMG ]http://www.somewhere.com/picture.jpg[ /IMG ]

Good luck...

Phil, just me

hhenaff 2002-11-18 05:41 PM

another try for Phil
 
Thanks Phil,
I try again.

Forum rules are now :
HTML is OFF
VbCode is ON so i push the button IMG twice and insert the URL but it appears like this : http://www.unicyclist.com/gallery/albun91/aab but it does not works... perhaps because forum rules said IMG code is off?

phil 2002-11-20 09:35 PM

Re: another try for Phil
 
Quote:

Originally posted by hhenaff
but it appears like this : [ IMG ]http://www.unicyclist.com/gallery/albun91/aab[ /IMG ] but it does not works... perhaps because forum rules said IMG code is off?
Partly because that is not actually a picture; that's the webpage containing the picture.

Try this... (note the ".gif" at the end)

[ IMG ]http://www.unicyclist.com/gallery/albums/albun91/aab.gif[ /IMG ]

And secondly, yes you were right, this forum doesn't allow posting pictures in it like that. You can attach images (the button at the bottom) but evidently not use IMG tags. They work in most of the rest of the forums though.

Phil, just me

hhenaff 2002-11-21 11:12 AM

Yes, You are right!
 
Thanks so much Phil !
I did it, as you can see in my post reply in another forum :

threadid=21732

It's about a Motorized Uni Rider (a French guy, we are not too many but some us are so very crazy).

Hervé

radiaator 2017-08-13 01:18 PM

testing as well because my posts seem to go to /dev/null

radiaator 2017-08-13 01:20 PM

but not on this subforum... Also I'm not able to delete nor edit my posts. What's going on...

mrfixit 2017-09-07 06:57 PM

what is the proper answer to the random question. I've tried 20 times and got it right only 3 times.


All times are GMT. The time now is 05:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001-2016 Gilby

Page generated in 0.27279 seconds with 8 queries